Annonssamarbete med BlanX

Your Smile Is Your Best Accessory


 

 Hur brukar ni starta er morgon? Själv startar jag den alltid med en kopp kaffe. Inte för att jag på något sätt är beroende, men jag tycker det är en otroligt mysig stund.

När kaffet är uppdrucket, frukosten intagen och jag dragit mig i sängen lite för länge är det dags att göra sig redo för dagen. Högst upp på min prioriteringslista om jag har ont om tid? Borsta tänderna. På riktigt, finns det något härligare än dagens första tandborstning?

Jag har under hela mitt liv tagit väl hand om mina tänder. Har (peppar, peppar) aldrig haft hål och jag tycker en fräsch munhygien är A & O.

Genom mitt samarbete tillsammans med BlanX har jag fått chansen att testa deras tandkräm som är en nyhet på den svenska marknaden. För tillfället finns den på apotek och har funnits i Sverige i ca 1 år.

Tandkrämen innehåller ActiluX och arktisk lav. Och vad är då ActiluX? Jo, ActiluX reagerar på dagsljus och producerar energi som reagerar på syre och vatten. Så varje gång man ler kommer ActiluX göra dina tänder blanka, rena och vitare samtidigt som den arktiska laven gör så bakterier som orsakar plack hämmas.

BlanX innehåller inga blekningsmedel vilket jag tycker är otroligt viktigt. Jag är väldigt restriktiv till vad jag borstar mina tänder med, men den här tandkrämen är verkligen både säker att använda och ger samtidigt resultat på ett naturligt sätt.

BlanX White Shock kan du använda dagligen och håller både missfärgningar och plack borta. LED-ljuset som man kan fästa på tuben ger en ännu mer intensiv effekt om man vill ha det. Vill du läsa mer om produkterna – klicka HÄR.

Borsta, borsta…

And remember to smile ♥

I samarbete med BlanX.

 

(2)
(0)
Kommentera | Translate
 Laddar