Annons
Annons

Wine & Dine Baby


 

Ni som följer mig på instagram @marieserneholt och håller koll på min insta story fick en sneak peek på min torsdagkväll i ja, torsdags. Men tänkte berätta lite här också vilken fantastisk kväll jag fick uppleva för 4 dagar sedan.

Gulliga Mira bjöd in mig, Cissi, Andrea H, Edita, Andrea B och Alessia till en helkväll på anrika Operakällaren. Och ja, rutigt är rätt.

Först fick vi en rundtur bakom kulisserna. Vi kollade in de olika köken, matades med Operakällarens fascinerande historia och gick runt i husets olika lokaler. Otroligt intressant och häftigt. Samtliga i sällskapet kunde lätt tänka sig att ta PRAO på Operakällaren haha.

Därefter väntade champagneprovning med slottet som backdrop.

Annons

Ja till vänster ser ni den otroligt lyxiga menyn vi fick njuta av. Herregud så flott och gott!

När sista champagnen var testad begav vi oss in i den pampiga och vackra matsalen. Det går knappt att beskriva vilken mat, dryck och SERVICE vi fick uppleva. Allt var perfekt in i minsta detalj. Det är inte en servitör som serverar utan alla i sällskapet hade VARSIN. Tallrikarna kommer in exakt samtidigt och ställs ner på bordet exakt samtidigt. Helt otroligt. Är så imponerad av allt.

Maten. Orkar inte vad gott.

När man trodde att kvällen inte kunde bli bättre så var det dags att ta oss ner till vinkällaren.

Wow. Vet inte vad jag ska säga om den här kvällen mer än wow. Helt osannolikt magisk på alla sätt. Att dessutom få uppleva den med ett gäng som framkallade skrattattack efter skrattattack var tio poäng.

Repris tack! ♥

PS. Några av bilderna är lånade av FoodJunkie.

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar