I Annonssamarbete Med BookBeat

Walk With Me


 

Mitt roliga samarbete med BookBeat fortsätter!

Förutom när jag ligger på solsängen, sitter på flyg eller lagar mat så älskar jag att lyssna på ljudböcker när jag är ute och kör power walk eller tar en promenad.

I mina lurar just nu? Underbara Michael Nyqvists historia och röst.

Herregud så jag sörjer hans bortgång… Fy fan vad orättvist livet är ibland.

Jag hade den stora äran att få jobba med honom vid ett tillfälle. Jag medverkade i en actionsketch i ”Hellenius Hörna” där Michael var gäst och jag skulle spela mot honom och David. Och för en massa år sedan hamnade jag på samma tillställning som Michael i New York och vi satt och snackade och hade en sådan jäkla trevlig och rolig kväll. Han var verkligen en person som lyssnade, var intresserad av vad man hade att säga och var så genuin och nyfiken. Så genomsnäll, karismatisk och trevlig.

Nu lyssnar jag alltså på hans första bok och ska självklart även lyssna på hans andra bok som kom ut 2014.

Vilken historia Michael hade att berätta. Kan inte sluta lyssna. Det känns som att allt han hade varit om hade gjort honom till den där extraordinära människan han var ♥

Rekommenderar varmt hans bok ”Dansa för oss”.

”Med glasklar närvaro och ömsint självdistans skildrar Nyqvist sin resa in i teaterns värld.

Röda mattan är utrullad på New Yorks finaste biograf, världspressen är samlad och luften vibrerar av spänd förväntan. Två timmar senare sitter Michael Nyqvist mållös i salongen. Nästan alla hans scener i filmen är bortklippta! De scener som han har arbetat med i ett år och som han har offrat så mycket för.

Medan eftertexterna rullar börjar Michael Nyqvist ompröva sitt liv. Hur hamnade han här? På väg ut ur salongen kommer raderna. De första raderna i boken Dansa för oss.

Vi får följa med på en resa som börjar i barndomen på 60-talet, fortsätter via tonåren och tiden som vilsen teaterstudent till den internationellt firade skådespelare han är idag. Nyqvist bjuder på roliga, lyckliga och rörande ögonblick ur livet såväl som funderingar kring sin egen historia och sina livsval.”

Och ni glömmer väl inte att ni har möjlighet att få en GRATIS månad hos BookBeat om ni anger koden MarieXBookBeat?!

In och registrera er HÄR (klick!)

OBS! Erbjudandet gäller endast nya användare.

XOXO Marie

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 Laddar