Annons
Annons

Vive La France


 

Voila! Här kommer en bildbomb från mina dagar i Cannes. Tre dagar som var helt fantastiska på en massa sätt. Magiskt sällskap, håll-käften-god mat och strålande väder. Låt oss titta lite på det jag lyckades föreviga.

Samma dag jag landade in parkerade vi oss på Bâoli Beach.

Haha, vilken jäkla pangdag! Bikinin kommer från Demadly och är en storfavorit.

Annons

Skulle kunna leva på burrata. Äter alltid detta om det finns på menyn. Livets ost.

Efter en strålande dag drog vi upp till vårt hotell som bjussade på den här trevliga utsikten.

Framåt kvällen hoppade jag i det här röda setet som jag fått otroligt många frågor om. Det kommer från LPA. Kvällen spenderades först på Carlton´s terrass, följt av en brakkväll på Bâoli där Axwell spelade. Herregud. Den här bilden får räcka som dokumentation haha.

En av dagarna gasade jag och Daga bort till St Tropez och Bagatelle Där vi bl.a. moffade i oss en sushibåt.

Sista kvällen njöt vi av tagliata och BURRATA på La Môme.

MERCI BEAUCOUP livet för dessa dagar!!!

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar