Annons
Annons

To Be Continued…


 

Jag och Nathalie Berzelius har känt varandra i över tolv år. Vi möttes på ett jobb för H&M nere i Sydafrika 2005. Sedan dess har vi gjort allt från musikvideos, röda mattan-looks, omslagsfotograferingar och kampanjbilder ihop.

Annons

Men framförallt har Nathalie under de här åren blivit en av mina bästa och finaste vänner.

Nathalie är enligt mig den absolut bästa make up-artisten och hårstylisten jag vet. Hon är överjävlig på att få en att bli sitt snyggaste och vackraste jag.

Både hon och jag har fått frågan att skapa smink- och hårtutorials i flera års tid nu och ÄNTLIGEN har vi fått ändan ur!

Igår filmade vi vår första video i Nathalie´s fantastiska studio tillsammans med grymma Lisa Höök. Nathalie skapade en 90-tals inspirerad look med sotiga ögon och enligt henne fläskfärgade läppar hahaha.

Resultatet? Det får ni se snart…

(2)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar