Annons
Annons

Throwback Thursday


 

Varsågoda, här kommer ett gäng gryniga bilder från 2011.

Den här torsdagen dyker vi ner i arkivet och spolar tillbaka bandet till finalen i Melodifestivalen 2011. Tänkt det passade lite bra då det är FINAL nu på lördag.

Ja, 2011 var året då jag bl.a fick den fantastiskt stora äran att få leda Sverige´s största folkfest – Melodifestivalen. Tillsammans med otroligt härliga och rutinerade Rickard Olsson snurrade vi runt med mello-cirkusen i 6 veckor och avslutade på Globens tak. Ah. Utan säkerhetslinor. Haha. helt vansinnigt men ett minne för livet.

Melodifestivalen2011

Jag måste passa på att säga att ALLA som jobbar med Melodifestivalen BAKOM kamerorna är de absolut bästa och proffsigaste människorna vi har i Sverige inom sina områden. Kameramännen, de på ljus, ljud, alla scentekniker, studiomannen, VINDMASKINSANSVARIG, ”Trivsel”-avdelningen, scenbyggarna – ja, jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst. Men det jag vill få fram är att det har varit en YNNEST att få jobba med så här proffsiga och vänliga människor och jag är så glad att jag fått möjlighet att jobba med dem i andra produktioner jag gjort efter. De blev min lilla familj under våra veckor i Melodifestival-bubblan och de fick mig att känna mig trygg och fick mig att skratta varje dag på jobbet.

Annons

Melodifestivalen2011

Kan inte fatta att det gått SEX ÅR sedan de här bilderna togs… Helt sjukt. Känns overkligt när jag sitter hemma i tv-soffan att jag och Olsson LETT det där spektaklet haha. Helt underbart.

Som sagt, på lördag är det dags igen. Vem vinner?

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar