Annons
Annons

The Swedish Countryside


 

I fredags begav jag mig ut till mina vänners landställe. Eftersom jag fyllde år i tisdags så ville de fira mig lite i efterskott. Haha, har aldrig firat så här mycket. Bortskämd har jag blivit!

Vi hade tur med vädret och när sommarsverige visar upp sig från sin bästa sida så är det tamejtusan oslagbart. Jag älskar att komma ut hit till mina vänners land. Jag försöker komma hit några gånger varje sommar, men det här var faktiskt första gången i år.

Annons

Det var en sådan där perfekt sommarkväll som man inte ville skulle ta slut. Vi åt förrätt nere på bryggan, lyssnade på musik, matade svanarna som hänger runt deras brygga (hur läskiga är inte svanar när de väser?!), dansade och hade det allmänt toppen.

Som ni ser.

I lördags la vi oss här några timmar innan vi hoppade i båten och styrde bort mot Strömma.

Det blev ett sådant där Sällskapsresan-moment när vi skulle lägga till. Det tog 40 minuter innan vi fick till det bra haha.

När vi väl satte oss till bords så var allt frid och fröjd igen.

Efter en härlig eftermiddag så dukades det upp till en försenad födelsedagsmiddag i min ära. Som sagt. BORTSKÄMD.

Vi skålade, grillade och garvade till solen gick ner och myggen kom och störde.

Kvällen avslutades med en överraskningstårta. Herregud. Nu är det bara att ladda om för nästa födelsedag haha.

 

(1)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar