Annons
Annons

My Top 3 At The Oscars


 

HaileeSteinfeld

Annons

1. Min förstaplacering går till Hailee Steinfeld. Den här skira, vågade blomsterskapelsen från Ralph & Russo ger mig vårkänslor. Den är romantisk, elegant och sexig på samma gång. En riktig midsommarnatts dröm.

alicia-vikander-louis-vuitton-2017-oscars

2. Förra årets gula vinnarklänning var bland det finaste jag har sett, så jag hade nog förväntat mig liiiite mer än det här. Men Alicia skulle ju kunna bära en sopsäck och hon skulle sopa banan med de andra ändå. Svarta volanger och killer heels från Louis Vuitton, ett fantastiskt halsband signerat Bulgari + Sveriges vackraste kvinna = en andraplats.

justin-timberlake-oscars-2017-performance

3. Justin Timberlake i en strukturerad smoking från Tom Ford = 10 poäng.

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar