Annons
Annons

Min 34:e Födelsedag


 

I tisdags fyllde jag 34. Jag älskar födelsedagar och att FIRA födelsedagar. Tycker man får vara tacksam för varje födelsedag man får uppleva, så jag anser att man ska ta tillfället i akt att verkligen fira. Så det gjorde jag.

Drog på mig min favoritklänning för tillfället och trotsade regnet som duggade hela morgonen och förmiddagen. Med bubbel i glaset och ballonger i hand gjorde jag mig redo för en härlig dag med familjen.

I min familj är det tradition att födelsedagsbarnet får bestämma menyn. Sedan jag var liten har jag ÄLSKAT hamburgare och jag vet inte hur många födelsedagar jag valt just hamburgare som min fölsismat. Så till lunch brassade vi på ett gäng miniburgare på grillen som blev så överjävligt goda! herregud alltså. Cheddar, picklade rödlök, dressing, sallad, ketchup, senap och jelapenos prydde våra sliders.

Fick ett gäng solrosor bl.a. SÅ vackra! Varför köper man inte solrosor oftare?!

Till eftermiddagssnacks dukade vi fram en löjromsdipp med chips samt mammas skagentoasts. YUM!

Detta sköljdes ner med mitt favoritsommarbubbel som har blivit tradition att vi skålar i på min födelsedag.

På eftermiddagen tittade solen fram och vi bjöds på en fantastisk sommarkväll.

Då blev det plötsligt sangria o´clock. Haha!

Framåt kvällen dukades bordet utomhus och vi drog igång grillen igen.

Jag gjorde en somrig sallad.

Pappa hällde upp vinet.

Och oxfilén med potatisgratäng och vitlökssmör var redo att inmundigas.

Annons

Den här födelsedagen får verkligen 10 poäng. Så perfekt på alla sätt.

Nu gör vi det här 34:e året ♥

(0)
(0)
7 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar