Annons
Annons

Mateus Meets Fashion


 

PANG BOOM! Här kommer en bildbomb från i tisdags då jag och gänget här nedanför fick bjuda in till en underbar middag tillsammans med Mateus.

MateusMeetsFashion

The fantastic 5! Vi hade fått lägga vår prägel på en varsin middagsdukning med hjälp av Mateus vackra porslin. Och som kronan på verket fick vi bjuda in 7 gäster var till en storslagen middag i Bobergs Matsal.

MateusMeetsFashion

Det var så inspirerande och se de olika borden och man slogs verkligen av vilka olika typer av dukningar man kan skapa med Mateus magiska tallrikar.

MateusMeetsFashion

Här står jag och hänger vid mitt bord! Jag valde white on white. Jag ville att mitt bord skulle kännas glamouröst, New York, Paris och ha hög mysighetsfaktor med mycket blommor och levande ljus. Tycker att det blev så lyxigt och fint!

MateusMeetsFashion

Björn Frantzén stod för den makalöst goda maten.

MateusMeetsFashion

Till vänster: Teresa Lundahl – grundaren av Mateus tillsammans med hennes dotter Filippa till höger som sedan två år tillbaka också jobbar inom företaget. Två vansinnigt inspirerande och vackra kvinnor.

MateusMeetsFashion

Jamen ni ser ju vad trevligt vi hade det vid mitt bord.

MateusMeetsFashion

Här ser ni en lite tydligare bild på dukningen.

MateusMeetsFashion

Vilken kväll! SÅ trevligt, roligt, mysigt och GOTT. Stort tack Clara, Mira, Frida, Cia, Nina, Carolina och Daga för att jag fick äran att ha er vid mitt bord. WOW!

MateusMeetsFashion

Annons

MateusMeetsFashion

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar