Annons
Annons

I Mitt Badrumsskåp


 

SwissClinic

För ett tag sen frågade Swiss Clinic mig om jag ville förhandstesta deras nya, exklusiva hudvårdsserie med ny

Annons

Penta teknologi som lanseras i Sverige nästa år – och givetvis ville jag det! Otroligt roligt och spännande att vara bland de absolut första som får testa den här serien.

Jag är ständigt på jakt efter den perfekta hudvården. Mitt jobb kräver att jag tar hand om min hy lite extra och med åren har jag blivit mycket bättre på att ge den det den behöver haha.

Serien som innehåller de absolut senaste aktiva ingredienserna för anti-age består av 5 produkter: Day Cream, Night Cream, Face Serum, Eye Cream och Miscellar Cleansing Gel, men eftersom serien är så RYKANDE FÄRSK så är det bara 3 av produkterna som har hunnit komma (Day Cream, Night Cream och Face Serum) och det är dem jag har testat.

SwissClinic

Det jag är ute efter i hudvårdsprodukter är produkter som är återfuktande, lättabsorberande, som är vårdande och även återuppbyggande och den här serien prickar verkligen in på alla de punkterna! Är otroligt imponerad och jag har redan sett väldigt fina resultat. Min trötta hud har fått nytt liv igen.

SwissClinic

SwissClinic

Men nu till kanske det bästa.

Jag har fixat så NI kan få förbeställa den här hudvårdsserien! Produkterna levereras i slutet av december, men redan NU kan ni alltså lägga en förbeställning samt läsa mer om produkterna HÄR (Klick!)!!! Där kommer ni se att det finns tre olika erbjudanden och beställer man tex hela hudvårdsserien får man 25% rabatt!

Happy shopping!

(23)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar