Annons
Annons

From Argentina With ♥


 

desmotivar (5)

Ok. Häromdagen fick jag ett mail från fans i Argentina som fick mig tårig i ögonen. Det var så mycket kärlek och pepp i mailet gällande min medverkan i Let´s Dance så jag blev alldeles varm i hela kroppen.

Annons

Kan inte fatta att jag fortfarande har fans på andra sidan jorden som stöttar mig i allt jag gör. Det känns mer än fantastiskt – TACK!!

Förutom massa fina ord så fick jag även ett gäng roliga memmes haha. Tänkte dela en med er. Se ovan. Jojagtackarja.

// The other day I received an email from fans in Argentina! Can you believe it?? I feel so happy and humble to know I´ve got support and love on the other side of the world. Thank you so so much for your kind words. They mean the world to me. xxx Marie //

(36)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar