Annons
Annons

Dumlekakor With ♥


 

Tack snälla ni för att ni engagerade er i mitt förra inlägg! Så himla irriterande och trist bara när folk ska hålla på så här. Vill ju inte att någon ska hålla på och skriva alla möjliga konstiga saker med mitt namn som signatur… Obehagligt!

Annons

Nu kära ni så tänkte jag dela med mig av ett riktigt smarrigt recept som jag fick från min logevärdinna (jepp, man har sådana under Melodifestivalen) Sofia under Mello. Hon bakade dessa godingar till oss och vi ÄLSKADE dem, så vi var bara tvungna att få med oss receptet hem.

DUMLEKAKOR with ♥

200 g margarin

1 dl strösocker

3 dl vetemjöl

1 tsk bakpulver

24 folieformar

24 st dumkekolor

1 ask noblesse

Så här gör du:

Blanda, margarin, strösocker, vetemjöl och bakpulver. Låt degen stå kallt i ca 30 min.

Dela degen i 24 delar och rulla till runda kulor. Lägg varje boll i en folieform. Tryck ner en dumlekola i varje boll.

Grädda mitt i ugnen på 200 grader i 10 min. Ta ut kakorna-lägg direkt över en noblesse på varje kaka, så de smälter.

Ställ sedan in kakorna en stund i kylen. Sen är det bara att äta!!! ♥


(0)
(0)
13 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar