Annons
Annons

Det Blir En Dag På Stranden


 

I annonssamarbete med BookBeat

I dag packar jag strandväskan med solskydd, bikini och Fogelström. En dag under parasoll med Helge Skoog i lurarna väntar.

Jag försökte dra mig till minnes när jag lyssnade på en ljudbok senast.

Annons

Minns ärligt talat inte. Måste varit när jag var liten och jag VARJE kväll somnade in till Astrid Lindgrens trygga, varma röst. Då fick man kliva upp ur sängen och vända sida på kassettbandet när det var dags haha.

Märkligt egentligen att jag inte lyssnat mer på böcker sedan dess då jag verkligen älskade känslan av att lyssna noga, noga och försvinna i bokens och berättarens värld.

Är det något jag förknippar med resor och semester är det att jag tar mig tid att läsa. Det blir liksom inte av på samma sätt hemma av någon anledning. Men nu i och med mitt härliga och roliga samarbete jag inlett tillsammans med BookBeat så tror jag att jag kommer både läsa mer och definitivt riva av ljudböcker på löpande band. Det är ju faktiskt himla fiffigt att att de flesta böcker i BookBeats bibliotek har både en glasögon-symbol och en symbol med hörlurar. Så man kan välja om man vill läsa eller lyssna. Ska jag vara ärlig tycker jag att det är superviktigt att det är en behaglig och bra berättarröst och någon med trovärdig inlevelse om jag ska välja att lyssna och det kan jag säga att det är det med RÅGE för den boken jag satt igång med nu.

Jag har under så OTROLIGT många år sagt till mig själv att jag ska läsa den klassiska roman-serien ”Mina Drömmars Stad” av Per Anders Fogelström och nu ÄNTLIGEN blir det av. Kan inte tänka mig en mer passande tid att läsa om Stockholm och att dessutom få den här historien berättad av Helge Skoog är bara för bra.

En av mina favoritfunktioner i BookBeat-appen är att du kan ladda ner och lyssna precis när du vill – även i offlineläge. Du är alltså aldrig beroende av internet. För det är ju framförallt i lägen som när man sitter på flyg, tåg eller är på utlandssemester som man kanske vill lyssna tycker jag i alla fall.

Men nu till det bästa av allt. NI kära läsare har också chansen att testa på BookBeat! Uppger ni koden MarieXBookBeat när ni registrerar er får ni en månad gratis!! Erbjudandet med en fri prova-på-månad gäller endast nya användare.

Signa upp er HÄR (klick!)

Happy reading! ♥

(1)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar