I Annonssamarbete Med BookBeat

Books Is Food For The Brain


 

Mitt roliga och härliga samarbete tillsammans med BookBeat fortsätter!

Ni som följer mig i bloggen vet att jag älskar mat och matlagning. Ett tillfälle då jag gärna sätter på en ljudbok är när jag står just i köket. Det är så himla mysigt att lyssna medan man svänger runt bland stekpannor och kastruller.

Vad står på menyn undrar ni kanske? Jo, lövbiff med broccoli, pak choi och rostade pinjenötter tillsammans med en asiatisk dressing och Jojo MoyesLivet Efter Dig”.

Ja, jag tillhör den lilla procenten som faktiskt inte hade läst den här än. Mamma har filmen på dvd hemma, men jag vill absolut inte se filmen innan jag läst boken. Har hört att filmen är bra men att boken är hundra gånger bättre.

Herregud vilken otroligt gripande och fängslande kärlekshistoria.

Will – en framgångsrik, stilig affärsman med toppjobb i London som en dag råkar ut för en motorcykelolycka och blir totalförlamad. Han tvingas ändra om hela sitt liv. Lou tar sig an jobbet som hans sällskapsdam för hon behöver alla pengar hon kan komma över. De två är egentligen så olika man kan vara, men tiden de spenderar ihop förändrar de båda för alltid.

Jag är inte klar med boken riktigt än, men snart.  MAN KAN INTE SLUTA LYSSNA PÅ DEN HÄR BOKEN!

Jag fick passa så pinjenötterna inte brändes då jag var så inne i boken haha.

Den här smarriga lunchen bjöd jag familjen på och den gjorde succé.

Ni glömmer väl inte att ni kan få en månad GRATIS hos BookBeat om ni anger koden MarieXBookBeat ?! In och registrera er HÄR (klick!)

OBS! Erbjudandet gäller endast nya användare.

XOXO Marie

(2)
(0)
Kommentera | Translate
 Laddar