Annons
Annons

Bäst I Test


 

För ett par månader sedan så inledde jag ett fantastiskt härligt samarbete tillsammans med Gillette Venus.

Under de här vekorna så har ni bl.a. fått lära er vikten av att ta hand om era ben, ni har fått ta del av mina tre favoritträningsövningar för benen och så har jag berättat om mina skönhetsrutiner för benenmen det har ju

Annons

NI också gjort!

Och under den här tiden så har jag även testat igenom ett gääääng olika rakhyvlar – för ni vet väl att det finns hyvlar som passar olika behov och hudtyper!

Är ni nyfikna på min Topp 3? Here we go:

Unknown

På plats nr.3 så hittar vi Embrace Sensitive. En hyvel som fungerar utmärkt på känslig hud. Min hy är rätt känslig och torr så för mig är det viktigt att min hyvel är snäll mot huden och ger den fukt. Den här ger en nära rakning och tillför fukt från remsorna med aloe vera.

Unknown1

Ända sedan jag upptäckte rakhyvlar med sådana här ”fuktkuddar” så har jag varit fast! När man blöter dem så bildas ett lödder och därför behöver man inget ytterligare raklödder. Dessutom så tillför just de här extra mycket fukt och hjälper huden att återställa fuktbalansen. Sedan jag började använde hyvlar med Olay upplever jag att min hud inte alls är lika torr och irriterad efter rakning. Inga röda prickar här inte! Därför får Venus & OLAY en välförtjänt 2.a plats.

Unknown2

Precis som föregående hyvel så är detta en hyvel med OLAY. Men den här doftar Sugarberry och exfolierar även huden och hjälper den att försegla fukt i huden för mindre torrhet. Och det i kombination med de övriga Olay-egenskaperna gör att den här hyveln kammar hem min 1:a plats!

IMG_1804IMG_1808

Psst! Ni har väl inte missat Gillette´s nyhet Venus Snap! En minihyvel som är perfekt om du vill vara lite spontan…

Alla hyvelhuvuden passar och den är supersmidig att bara slänga ner i väskan.

Just en sådan här liten rackare har du chansen att vinna på min instagram.

So head over there and good luck!

@marieserneholt

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar