I Annonssamarbete Med BookBeat

Another Day In Paradise


 

Som ni vet har jag precis varit utomlands ett par veckor och BookBeat-appen har tamejtusan varit min bästa vän när jag legat på solsängen och lapat värme och laddat kroppen med solljus.

Vanligtvis brukar jag köpa med mig massa böcker när jag ska iväg på resa som jag släpar med mig till solstolen. Böckerna blir oftast nerkladdade med solkräm och blöta från bad och nacken blir stel av att försöka läsa i diverse konstiga solställningar. Men den här gången skippade jag ett stopp i bokaffären på Arlanda och laddade istället ner ett gäng i min BookBeat-app innan avfärd.

Vilka böcker har jag krängt den här semestern då?

Jo, andra delen i Simona Arhnstedts succétrilogi – En Enda Hemlighet. I den här romanceromanen får man följa fältläkaren Isobel Sørensen och Sveriges jetsetprins Alexander De la Grip.

Så här beskrivs historien i appen:

”Trettioåriga fältläkaren Isobel Sørensen har sett allt. Vilken katastrofsituation hon än placeras i behåller hon sitt lugn, sin kyla och sin kompetens. Men när hon får reda på att hennes skötebarn, den ideella organisationen Medpax, har problem förlorar hon fattningen. Någon har strypt pengaflödet och det verkar vara personligt.

Alexander De la Grip, yngste sonen i Sveriges mesta adelsfamilj, är en omoralisk jetsetprins känd för två saker: sitt utseende och sina kvinnohistorier. Nätterna ägnas åt att festa och ligga, för om han aldrig stannar upp så kommer kanske den fruktansvärda tomheten inte att hinna ikapp honom. När Alexander, tämligen bakfull, träffar den ursinniga men vackra läkaren bestämmer han sig omedelbart. Isobel ska bli hans nästa erövring och det till vilket pris som helst.

Isobel är van vid mäns uppvaktning och räknar med att kunna hantera mannen som har det Medpax så desperat behöver: obegränsat med pengar. Men folk är inte alltid vad de verkar vara, och när Alexander och Isobel obönhörligt dras till varandra tvingas de ompröva allt de trodde var sant. Frågan är om Isobel, efter att en gång ha sårats djupt, någonsin kommer att våga berätta sin hemlighet?”

Boken har över 17 lyssningstimmar och jag ska väl erkänna att jag somnat till i solsängen inte bara en och två gånger och behövt spola tillbaka haha. Men det har inte berott på boken utan att jag haft det lite för skönt under parasollet. För boken är verkligen bra i den här kategorin. Tips!

Sedan har jag även lyssnat på Martina Haag´s smärtsamma historia i ”Det är något som inte stämmer”. Det är med en klump i magen som man får följa ”Petra” som får reda på att hennes man sedan 15 år varit otrogen under en längre tid och att han sedan vill skiljas. Det är så mycket sorg och smärta i den här berättelsen men också en stor dos humor.

 Har DU någon bok som du inte vill att jag ska missa att läsa? Please hit me med tips i kommentarsfältet! Det blir ju boktips till oss alla – perfekt nu i sommar.

Ni glömmer väl inte att ni får en månad GRATIS på BookBeat om ni anger koden MarieXBookBeat?!

In och registrera er HÄR (klick!)

OBS! Erbjudandet gäller endast nya användare.

XOXO Marie

(0)
(0)
5 kommentarer | Translate
 Laddar