Annons
Annons

3 Favourites – Skin Care


 

Jag får ofta frågor om hur jag tar hand om min hy. Vad jag använder för produkter osv.

Först och främst ska jag nog säga att jag inte är någon som lägger ner vansinnigt mycket tid på den, men med åren så har jag ändå försökt bli lite mer noggrann och försöker ta hand om den så gott jag kan.

Annons

Jag utsätter trots allt mitt ansikte för en hel del påfrestningar i mitt jobb med många, långa timmar med smink i starka strålkastare.

Några gånger om året unnar jag mig ansiktsbehandling, men för mig räcker det att jag gör djuprengöring ett par gånger per år.

Men nu till några av mina favoriter i badrumsskåpet. Jag har fler favoriter än dessa, men här får ni tre godingar jag använt regelbundet de senaste månaderna:Par Primer

1. Correcting Primer – Pür

Jag är vanligtvis inte så mycket för primers, men just den här tycker jag om otroligt mycket. Den ger en väldigt fin glow och är minst lika snygg under sminket som att endast bära den med lite, lite puder över.

Exuviance

2. Bionic Tonic pads – Exuviance

Hudterapeuten som jag går på ansiktsbehandling hos använder sig av Exuviance produkter och de här padsen har jag köpt hos henne. Ansiktsbehandlingen avslutas alltid med en ”guldmask” som är dränkt i Bionic Tonic som gör UNDERVERK för huden. Den återfuktar, lugnar och ger sinnessjuk lyster. Padsen innehåller samma ingredienser och dessa använder jag varje morgon för att ge huden en rejäl kickstart.

Confort Zone

3.  Sublime Skin Cream – Comfort Zone

Den här hudkrämen använder jag morgon och kväll. Krämen går snabbt in i huden, doftar ljuvligt och ger strålande resultat. Två tummar upp!

(74)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar