Annons
Annons

24 Timmar I Borgholm


 

Tidigt på morgonen i onsdags hoppade jag och Daga på ett plan ner till Öland och Borgholm. Jag hade faktiskt aldrig varit på Öland tidigare och jag kan säga att jag blev KÄR.

Varför åkte vi dit då? Jo, i december klickade jag snabbt som attan hem biljetter till GES konsert på Slottsruinen. Det kan inte bli mer sommar än så. GES, Öland, Slottsruinen – mitt i juli. Att vi dessutom lyckades pricka in två fullkomligt strålande dagar gjorde ju inte upplevelsen sämre.

När vi kom fram till Borgholm checkade vi in på hotellet och traskade sedan Storgatan ner till hamnen.

Annons

Herregud så FINT det är i Borgholm! Är helt tagen. MÅSTE åka tillbaka nästa sommar.

Staden kokade inte bara av värmeböljan utan man kunde känna peppen och förväntan inför kvällens konsert. Kan det bli mer nostalgi?!

Varför har inte alla bänkar en rosbåge?

Hela lunchen och eftermiddagen spenderade vi nere på Lilla Hamnkontoret i gassande solsken. Ropade in en varsin lobster roll och NJÖT.

När det blev kväll åkte vi till spelplatsen – Borgholms Slottsruin. Kan vi prata om hur vackert det är där?! Vilken natur! Vilken utsikt! Man blev knäsvag.

Så drog konserten igång. Satan i gatan vilken show gänget bjöd på! Jag var helt lyrisk och lycklig över att få uppleva en sådan här magisk kväll.

GLADA tjejer!

Dagen efter låg vi på stranden heeeeeela dagen innan det var dags att hoppa på planet tillbaka till Stockholm. Vilket dygn!! Tack livet ♥

(739)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar