Meny
Annons

It´s A Girl!

Ni är många som frågat mig om vilket nagellack jag använder när jag har ett ljusrosa lack. Jag har faktiskt inte vetat förrän nu.

Nagellacket kommer från OPI och heter ”It´s A Girl!”.

7 kommentarer
 • Mia

  Fint! Men SVARA NU DÅ! Vart kommer skorna ifrån??????????????? KRAM

 • Vivi

  Men Du är katastrof på att svara på frågor, jag menar hur svårt kan det vara. Dina läsare har ju svarat när du undrar över något. Visa inte skorna om du inte har lust att svara på vart dom kommer i från.

 • Alhambra 52

  …men herre gud vilka aggressiva kommentarer! Man måste väl inte svara på sådant, bara för att man stolt visar upp sitt nya sko-inköp heller! Hur krävande och otacksam, ohövlig får man va?!!
  Läs inte bloggen då eller titta inte på fotona då! Blogga själva ist och gå köp er ett par tuffa skor nånstans! Marie är väl ingen affisch-pelare heller! Ni beter er som gamar! Man skäms då man läser era kommentarer! Kan ni inte pröva med : Grattis Marie till fyndet! Fin bild! Uppskattat!

 • Alhambra 52

  …förresren, glömde säga, TUSEN TACK för att du delade med dig av den underbara videon me ljus tekniska showen , dansnumret! Mkt uppskattat! Rolig underhållande, intelligent, mysig, Blogg du har! Den gläder du många med, absolut! Tack o ha en härlig vårljus-söndag, önskar MrsHayworth* kramkram

 • http://vendelasara.blogg.se/ vendela

  så fräsch färg! :)

 • Anonym

  Jag vet inte om du märker att jag svarar på frågor, för det gör jag. Både här och via alla mail jag får. Jag svarar så gott jag kan. Bilden med skorna var ju en preview på skorna och det skrev jag också. Ville ta riktiga bilder på dem och det gjorde jag ju typ 2 dagar efter. Ledsen att jag gjort dig besviken.
  Kram Marie

 • Anonym

  De kommer från Giuseppe Zanotti!
  Kramar Marie


AnnonsAnnons


AnnonsAnnons
Mobilsajt: / AV