Meny
Annons

Dumlekakor With ♥

Tack snälla ni för att ni engagerade er i mitt förra inlägg! Så himla irriterande och trist bara när folk ska hålla på så här. Vill ju inte att någon ska hålla på och skriva alla möjliga konstiga saker med mitt namn som signatur… Obehagligt!

Nu kära ni så tänkte jag dela med mig av ett riktigt smarrigt recept som jag fick från min logevärdinna (jepp, man har sådana under Melodifestivalen) Sofia under Mello. Hon bakade dessa godingar till oss och vi ÄLSKADE dem, så vi var bara tvungna att få med oss receptet hem.

DUMLEKAKOR with ♥

200 g margarin

1 dl strösocker

3 dl vetemjöl

1 tsk bakpulver

24 folieformar

24 st dumkekolor

1 ask noblesse

Så här gör du:

Blanda, margarin, strösocker, vetemjöl och bakpulver. Låt degen stå kallt i ca 30 min.

Dela degen i 24 delar och rulla till runda kulor. Lägg varje boll i en folieform. Tryck ner en dumlekola i varje boll.

Grädda mitt i ugnen på 200 grader i 10 min. Ta ut kakorna-lägg direkt över en noblesse på varje kaka, så de smälter.

Ställ sedan in kakorna en stund i kylen. Sen är det bara att äta!!! ♥


13 kommentarer
 • Kah

  yummyyyyyy :-) thank you for receipt :-)

 • Goa_lisa_holmgren

  Ser underbart gott ut Marie:) I detta inlägget har du lagt upp en bild med en otroligt snygg tallrik, vad är det för märke på den? Så snygg stil!

  Kram

 • Vickan_babe

  Hejsan Marie! Blev så sugen på att baka dumlekakorna när jag såg dom här, så nu står jag och mina flickor och bakar dumlekakor :) ska bli riktigt gott :) ha en underbar kväll Kram Vicky från Löddeköpinge!

 • Jen

  Lägg på noblesse på kakorna direkt när de kommer ur ugnen så blir de ännu smarrigare!

 • Emma

  Åh, sådana fick man göra på hemkunskapen i skolan ;) Super goda!

 • Netaave

  Tack snälla fina du för det receptet, det ska provas. kram ♥

 • jonna s

  Å jag hade glömt bort dom här! Min vän brukar alltid göra sånna! Dom måste göras ikväll efter middagen! Mmm! :)

 • http://chamberline.blogg.se Linda Cathrine

  De är verkligen läskigt goda! Ha det bra

 • Legoland61

  Hej!
  Smaks o Gott säger jag bara Tack för att du la ut receptet.

  Hälsningar Birgitta

 • Frida Källgren

  Shit detta måste jag prova! :)

 • Andrea

  Åh ja dessa är så sjukt goda, bakar dem varje år till jul!:)

 • Browneyedgirl

  Hej =) Hoppas du känner dig bättre idag. Mums, dessa kakor är ju ljuvligt goda, kanske skulle förgylla min dag med att baka sådana, så trist annars hemma när barnen är sjuka. Kram och ha en skön dag!

 • Hedblomcamilla

  Hej!
  Måste fråga vart du köpt dina kaffekoppar/kaffeglas. Har länge letat efter sånna. Mvh Camilla hedblomcamilla@gmail.com


AnnonsAnnons


AnnonsAnnons
Mobilsajt: / AV