Meny
Annons
Annons

My Weekend

Helt ärligt. Vilken maxad, FANTASTISK helg jag haft. Låt mig sammanfatta den.

skrmklipp1

I fredags blev det officiellt att jag åker ner till Fortet som programledare tillsammans med Gunde om en vecka. Det ska bli SÅ spännande och roligt att få vara med om det här äventyret! Det här var utan tvekan ett av mina absoluta favoritprogram när jag var liten, så det känns overkligt och stort att få chansen att leda det. Jag skickar styrkekramar till Agneta och hoppas innerligt att hon kryar på sig snabbt som attan!

Unknown

På kvällen teamade jag upp med de här sköningarna för en reunion på Milles (där de för övrigt serverar Stockholms bästa råbiff) följt av ett svettigt och spännande Let´s Dance. Kändes sjukt konstigt att vara tillbaka och ännu märkligare att sitta i publiken! Har jag verkligen varit med där?! Btw, hur galet duktig är inte Anton! Ta hem det här nu.

Singer Zelmerloew representing Sweden celebrates

Sedan säger jag bara GRATTIS Måns! Du gjorde det. Och INGEN förtjänar det här mer än du!


2 kommentarer

Annons


Annons

The Italian Job

IMG_1832

Unknown

IMG_1851

IMG_1860

När jag och killen bjuder in till middag så kan förrätten och efterrätten se ut så här: burratta och citronglass med maränger. Burratta är bland det ABSOLUT smarrigaste jag vet. Lyckas jag komma över dessa italienska gudagåvor i affären så blir jag som ett barn på julafton.

Molte grazie!

// Italian favourites for dinner. //


7 kommentarer
AnnonsAnnons
Mobilsajt: / AV