Meny
Annons
Annons

Final?

_DSC9059

Förra vecka såg jag och Kristjan så här glada, chockade och galna (!) ut efter att vi fått reda på att vi var vidare till semifinal. Ikväll hörrni, så gäller det. Tre par ska bli två. Vi tävlar om en plats i nästa veckas final och just nu vill jag inget hellre än att vara en finalist. Men för att vi ÖVERHUVUDTAGET ska ha en chans att nå dit behöver vi ER.

tio år har TVÅ kvinnor vunnit och det har inte varit en kvinna i final på FYRA år. Är det inte dags nu?!

Om du vill och har möjlighet, snälla rösta på oss! Man får rösta upp till 60 ggr per person – haha.

Numret är: 099-414 01 eller sms:a MARIE till 72400.

HJÄLP OSS TILL FINAL!!


Kommentera

Annons


Annons

Skönhetstips För Snygga Ben

Under mitt samarbete tillsammans med Gillette Venus har ni kunnat läsa om hur man bäst masserar sina ben samt att ni fått ta del av mina 3 favoritbenövningar.

Den här gången ska ni få mina skönhetstips för snygga ben.

Det är ju som jag skrivit förut viktigt att man tar hand om benen året om, inte bara när det är sommar och spirorna ska exponeras. Vintertrötta ben behöver lika mycket kärlek.

Nyckelorden för mina skönhetsrutiner är peeling, återfuktning, rakning, torrborstning och glow.

Vi börjar med peeling. Peela benen gör jag 1-2 ggr i veckan. Oftast i samband med rakning. Jag har upptäckt att rakningsresultatet blir väsentligt mycket bättre efter att benen peelats. När du peelar får du inte bara bort torra hudceller, du får även igång blodcirkulationen.

IMG_0569

Och när vi ändå pratar om blodcirkulation så är torrborstning något som är sjukt effektivt enligt mig. Jag försöker torrborsta benen ofta. Enklast är att dra på sig skrubbhandskar och massera benen (jag fokuserar mest på baksidan av låren) innan du hoppar in i duschen. Här får du tre flugor i en smäll – du får igång blodcirkulationen, du får bort döda hudceller och du reducerar celluliter.

IMG_0587

Raka benen är något jag gör 2-3 ggr i veckan. Jag rakar alltid benen i duschen och använder ALLTID raklödder eller balsam. Jepp, jag tycker balsam fungerar utmärkt till rakning.

Återfukta benen gör jag varje dag. Det är viktigt att återfukta benen efter dusch, rakning, peeling etc och jag är oerhört noga med detta.

IMG_0577

Så har vi kommit fram till glow. Vid vissa tillfällen så väljer jag att gå och spraytanna mig och då gör jag det HÄR. Som nu då jag är med i Let´s Dance tex. Annars så har min vän tillika makeupartist Nathalie Berzelius en bronzer som hon blandat ihop själv som vi brukar använda för fotograferingar etc då jag är blek och glåmig. Lite färg och bronzer på benen ger dem ett extra lyft och definition.

Unknown

 

Nu till en TÄVLING där DU kan vinna ett LegLuxury-kit från Gillette Venus som innehåller 3 olika rakhyvlar, en LegLuxury-folder, en olja för benen och ett doftljus – ett perfekt hemma-spa-kit alltså!

IMG_0395

5 av er har chansen att vinna detta och det du behöver göra är att du ska skriva DINA 3 bästa tips för hur DU tar hand om DINA ben.

Tävlingen pågår till nu på söndag kl.23:59, sedan presenteras vinnarna här i bloggen på måndag.

LYCKA TILL!


19 kommentarer
AnnonsAnnons
Mobilsajt: / AV