Meny
Annons
Annons

The Winner Takes It All

Unknown

Ja herregud. Nu är det bara några timmar kvar innan det avgörs.

I tre månaders tid har jag danstränat VARJE dag för att lära mig och utvecklas. Jag och Kristjan har svettats, kämpat, skrattat, varit trötta, haft ont, svurit över skavsår, ramlat, varit frustrerade, ja listan skulle kunnat göras lång.

Jag är så otroligt stolt över min och Kristjan´s Let´s Dance-resa och jag hade aldrig vågat drömma om att jag skulle gå så här långt, men nu står vi här. I FINAL. Mot Ingmar Stenmark. En levande legend och en vinnare i det mesta han tar sig för. Men ikväll vill undertecknad gå hela vägen…

Jag lovar er att vi kommer ge ALLT för att ta hem det här! Men vi behöver ER hjälp!

Tycker ni att jag och Kristjan är värda att vinna:

Ring 099-414 01 eller sms:a MARIE till 72400.

NU GÖR VI DET HÄR!!!


Kommentera

Annons


Annons

Vinnarna Är…

Först och främst: GUD vad roligt att ni är så många som velat vinna LegLuxury-kittet från Gillette Venus! Och vilka FANTASTISKA tips ni delat med er av! Det har därför varit oerhört svårt att välja ut 5 vinnare… Hade jag haft möjlighet så hade alla ni fått ett varsitt kit, men tyvärr finns det bara fem stycken. Jag hoppas i vilket fall att ni alla funnit lite härlig beninspiration och kanske snappat upp ett och annat nytt knep.

Men nu till er som kommer få hem ett fantastiskt kit med rakhyvlar, doftljus och mycket mer:

Louise B

Hej Marie!

Först och främst, stort grattis till en finalplats – du är så värd det!
Superkul att få ta del av dina tips och även alla andra som kommenterat, mycket bra att ta åt sig och lära sig av!
Mina tre bästa tips är följande.
❤ Jag gör mina egna peeling som jag använder. Det är billigt, väldigt enkelt och den är enligt mig tusen gånger bättre än alla peelings man kan köpa. 2 delar vitt strösocker, 1 del olja och lite pressad citron. Blanda och skrubba ordentligt på blöt till halvtorr hy.
❤ Varje gång jag duschar smörjer jag in mig med Baby olja i duschen som jag sen sköljer av. Jag använder självklart bodylotion efter duschen men jag tycker babyoljan boostar hyn och ger den där extra fukten. Behövs verkligen på sommaren när man solar och badar mycket och även på vintern när hyn är extra torr.
❤ Var glad och stolt över dina ben. Alla som har två ben som tar en fram överallt ska vara glad och tacksam över det. Och alla vi tjejer måste sluta bekymra oss oss över celluliter eller att våra ben inte är tillräckligt snygga. Alla ben är fina! Jag har aldrig någonsin tittat på en annan kvinnas ben och tyckt dom vart fula, aldrig. Så älska din kropp och även dina spiror!
Hoppas på att jag har turen på min sida och vinner detta lyxiga kit! Kram!

Rebecka

Hej Marie!

Min bästa ben- tips är följande:
1. Att träna regelbundet men varierat. Viktigast är lusten, att man gör det som känns härligast! Låter benen springa av sig utomhus i joggingslingan vid vattnet eller kör slut på dem totalt- hej mjölksyra! -under ett Bodypump-pass.
2. Att vara noga med smörj, rakning och peeling. Benen måste ju se lika friska och snygga ut som dem är fabulösa! Utsidan måste matcha insidan- tänket.
3. HA KUL. Jag ÄLSKAR att gå ut o dansa med vännerna, barfota på en strand eller i skyhöga klackar på någon klubb. Det gör mig lycklig! Att kunna använda benen till så många olika fantastiska saker. Alltså: ha kul och uppskatta dina spiror.

Sara Ahlgren

1. Gå mycket, det ger starka långa och väldefinierade muskler (i trappor, gå på tå!)
2. När du ska raka: skrubba först så hårstråna ”ställer sig upp”, blanda sedan babyolja och balsam och smörj in benen med innan du går loss med rakhyveln.
3. När benen ska visas upp och vara i fokus: gör oavstående två punkter + smörj in med Nuxe alt. Bodyshops brunolja med glow.
Jag skulle verkligen vilja och behöver verkligen vinna detta kit, är student och får en jäkla stubb under dagen (!!), I know, snabb hårväxt. Måste alltså raka benen varje dag för att benen inte ska kännas som kaktusar 24/7. Om någon har ett magiskt tips ang hur jag ska lösa mitt problem? Skulle uppskattas, både av undertecknad samt pojkvännen. / Sara

Lisa Nielsen

Glädjespridaren Marie!
I mitt arbete är mina ben det viktigaste redskapet. Jag har jobbat som soldat i Försvarsmakten i 7 år och varje dag bär mina ben mig till jobbet, genom 10 dygns övningar, till Afghanistan, genom hinderbanor och skogar. Det absolut bästa jag vet är att efter alla strapatser få ta hand om mina ben genom långa duschar med peeling, rakning och återfuktning. Säga vad man vill om detta mansdominerade och inte allt för kvinnliga yrke men snygga ben får man! Här kommer mina 3 bästa tips:
1. Älska dina ben, dom bär dig genom livet!
2. Visa att du älskar dem! Ta hand om dem med återfuktning, peeling och massage.
3. Stödstrumpor under långa resor! Det underlättar otroligt mycket för dina killer legs! Trots att du inte är 80+ så förebygger du alla typer av åderbråck och bristningar i dina ben. Investera i ett par grymma stödstrumpor!

Felicia Olofsson

Något som många lider av (förutom torra och trötta, nästintill gråblå vinterben som de flesta kan skriva under på) är ett trist och jobbigt fenomen som kallas Keratosis Pilaris. Detta yttrar sig i form av röda små knottror som är helt ofarliga men är nog så jobbiga då de är missprydande och ofta sänker självförtroendet hos personen som är drabbad. Dessa sitter ofta på rumpan, bak- och framsida lår, men även knän, armar och käkparti.
Men nu till mina absolut bästa tips kring detta, och då med fokus på hur man behandlar ben med dessa symptom och hur man ger dem lite extra kärlek.

1. Torrskrubba ordentligt innan du hoppar in i duschen. På baksida lår och rumpa kan man ta i ordentligt. Fortsätt sedan att skrubba i duschen med valfri duschkräm/tvål. Min favorit till detta är en mild Aleppotvål.
2. Raka dessa partier (ja, även rumpan) med en ren och fräsch rakhyvel, vilket hjälper dessa knottror att avlägsna sig. Kläm dem inte, då detta i värsta fall kan orsaka ärr.
3. Torka kroppen försiktigt efter dusch, och smörj in ordentligt med en fet, parfymfri kräm.
Upprepa steg 1 och 3 i två veckor innan du börjar med steg 2. Detta gör du VARJE dag tills problemet är avhjälpt, och underhåll sedan 2-3 ggr i veckan.
Detta problem lider över 50% av befolkningen av, och detta är ingen vedertagen behandling för Keratosis Pilaris, men jag är helt len och fin av denna treatment sedan 6 månader tillbaka. Att tillägga är att jag har haft detta problem sedan jag var 16 år, alltså över tio år och det har varit väldigt jobbigt då jag knappt vågade låta min sambo ta på min rumpa/ben förut då jag kände mig så skrovlig och knottrig.
Lycka till! 

GRATTIS!! Ni kommer bli kontaktade via mail!

Marie xxx


Kommentera
AnnonsAnnons
Mobilsajt: / AV